Facebook Demo – Customizer

Oilsjt Mjoezik

18 hours 48 seconds ago

Oilsjt Mjoezik

1 day 29 minutes ago

Zomeren in Utopia – Strandbloemen en stenen

Uren in de file staan om naar het strand te gaan? Of zeg je liever gewoon #Andersbijons en tover je het Utopiaplein mee om tot een zee van papieren bloemen? Ga je graag aan de slag met verf? Ben je keigoed in het bewerken van stenen tot ware kunstwerkjes? Kom dan zeker langs. Daarna kan je het hinkelparcours springen met behulp van je kunstig bewerkte steen, ruil je keien voor papieren bloemen of leg je je kei gewoon te vondeling… En je ouders? Die parkeer je gewoon onder een verdwaalpaal in een strandstoel op het plein.

Praktisch:
› woensdag 4 augustus 2021, van 14 tot 16.30 uur
› gratis - inschrijven is niet nodig
› locatie: plein Utopia

Oilsjt Mjoezik

1 day 16 hours ago

KIJK TIP !
Omdat het toch slecht weer is! 🌧🌧🌧
Weet je nog in 2007 was Oilsjt een 5 sterren stad!
Soap city! #fatamorgana Eén
Via VRT NU kan je alle afleveringen nu herbekijken.
#WeirZènOilsjt

www.vrt.be/vrtnu/a-z/fata-morgana/4/fata-morgana-s4a3/

Oilsjt Mjoezik

1 day 22 hours ago

Geen carnaval 2021 wel de oilsjtmjoezik bbq voor de medewerkers, en de collega's van Dratv waren er ook bij.
Binnenkort beginnen we aan seizoen 2021/2022
#WeloveRadio
#weloveoilsjt
#weirdoengvoesj
#weirzenoilsjt

Oilsjt Mjoezik

1 day 23 hours ago

Utopia organiseert in samenwerking met Forum Aalst Historiek, de organisator van de maandelijkse boeken- en documentenmarkt aan de Werf, op zaterdag 11 september van 10 tot 16 uur een tweedehands markt met boeken, postkaarten, affiches,… Niet langs de Dender, zoals in Parijs aan de Seine, maar wel op de Graanmarkt en het Utopiaplein. Je kan komen flaneren of zelf een standje reserveren.

Wil je graag een verkoopstandje? Dat kan je reserveren via www.aalst.be/formulier/inschrijven-voor-boekenmarkt

Oilsjt Mjoezik

2 days 11 hours ago

200.000ste prik in Vaccinatiecentrum Denderdal

Een mijlpaal voor Vaccinatiecentrum Denderdal in Erembodegem. Op vrijdag 30 juli kreeg de 15-jarige Shania daar de 200.000ste prik met een coronavaccin.

Na 105 dagen vaccineren werd op vrijdag 30 juli de kaap van 200.000 coronaprikken overschreden in Vaccinatiecentrum Denderdal (Kortestraat 21, 9320 Erembodegem). De 15-jarige Shania Scheerlinck uit Aalst was de gelukkige. Zij werd rond 17 uur ingeënt met het vaccin van Pfizer-BioNTech. Haar broer kreeg net na haar z'n coronaprik.

Foto Stad Aalst

Oilsjt Mjoezik

3 days 22 hours ago

Op weg naar het nieuw circulatieplan ...

Wil je weten wanneer jouw straat en jouw wijk aan de beurt is? Bekijk dan de planning per straat op www.aalst.be/circulatieplan . Op 5 plaatsen in de wijken staan ook infoborden met extra uitleg over de nieuwe wijkcirculatie en een stratenplan. De hoofdcirculatie in de binnenstad wijzigt dus op 16 augustus en dan wordt ook de zone 30 ingevoerd.

Burgemeester Christoph D'Haese: "De politie zal, om de beoogde doelstellingen, "Bereikbaar-Leefbaar en Veilig" van het nieuwe circulatieplan te bereiken, dan ook in de eerste weken nadat het circulatieplan in werking is getreden vooral de focus leggen op het informeren en sensibiliseren van weggebruikers om zich aan de gewijzigde situatie aan te passen. Daarbij zal door de politie nauwlettend worden toegezien op het respecteren van de nieuwe verkeerssituatie zowel wat betreft de verplichte rijrichtingen als wat betreft de andere verkeersregels zoals onder meer de bus- en taxistroken en de snelheidsbeperking van 30 km per uur. Samen maken we Aalst vlotter bereikbaar, meer leefbaar en vooral veel verkeersveiliger."

Bekijk wijkcirculatie in detail op website Op www.aalst.be/circulatieplan . vind je een handige online kaart. Je kan de verschillende infolagen aan- of uitvinken afhankelijk van welke informatie je nader wil bekijken. Hoe is de nieuwe wijkcirculatie? Wat zijn de rijrichtingen van de hoofdcirculatie? Waar lopen de fietslijnen?... Je kan zelf kiezen welke info je op de kaart wil te zien krijgen. Zoom in tot op straatniveau om de rijrichtingen in detail te bekijken.

Oilsjt Mjoezik

4 days 1 hour ago

Een mijlpaal voor Vaccinatiecentrum Denderdal in Erembodegem. Als het vaccinatietempo volgens de planning verloopt, wordt daar op vrijdag 30 juli de 200.000ste coronaprik gezet.

Oilsjt Mjoezik

4 days 2 hours ago

Oilsjt Mjoezik

4 days 16 hours ago

OLV in Tokio

Dr Roel Parys van OLV Aalst staat paraat om de Belgische atletiek-deelnemers in Tokio optimaal te ondersteunen- succes !

Foto OLV


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.