Reglement

Reglement gratis WieWerEt wedstrijd kermispakketjes

 1. Iedereen kan meespelen met deze wedstrijd. Dit tot en met zondag 3 maart 2019.
 2. Iedere deelnemer zal per mail een uitnodiging ontvangen voor de officiële prijsuitreiking.
 3. Tijdens de prijsuitreiking zullen er wel prijzen worden verloot onder alle aanwezigen.
 4. Hoewel WieWerEt zich er toe verbindt van alle deelnames met de grootste zorg te behandelen, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor het verlies van uw inzending.
 5. Elke inzending zal pas opgenomen voor de trekking van het weekend als we geldige gegevens hebben ontvangen en dit wil zeggen, zowel voornaam, naam, gsm nummer en e-mailadres van de deelnemer.
 6. Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.
  Door deel te nemen aan onze wedstrijd geeft u uw toestemming voor éénmalig commercieel gebruik en uw naam te mogen vermelden op Sociale Media en Oilsjt Mjoezik.

Reglement Gratis online deelname

 1. Iedereen kan meespelen met deze wedstrijd. Dit tot en met zondag 3 maart 2019, 23u 59 en 59 sec.
 2. De rangschikking voor de gratis online deelname zal bepaald worden door diegene met het meeste aantal groepen op de juiste plaats. Indien er meerdere deelnemers evenveel groepen correct geraden hebben, is de datum en tijd van inzending voor de gratis online deelname van belang .
 3. De deelnemer dat het langs op voorhand het dichtste bij de juiste uitslag zat is de winnaar van de gratis online deelname.
 4. Iedere deelnemer zal per mail een uitnodiging ontvangen voor de officiële prijsuitreiking op 15 maart in The New Cat.
 5. Op de prijsuitreiking worden er geen prijzen weggegeven aan deelnemers van de gratis online deelname op basis van de rangschikking, met uitzondering van de beste inzending.
 6. Tijdens de prijsuitreiking zullen er wel prijzen worden verloot onder alle aanwezigen.
 7. Hoewel WieWerEt zich er toe verbindt van alle deelnames met de grootste zorg te behandelen, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor het verlies van uw inzending.
 8. Elke inzending via het internet zal pas opgenomen worden als we geldige gegevens hebben ontvangen en dit wil zeggen, zowel voornaam, naam, gsm nummer en e-mailadres van de deelnemer.
 9. Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en worden vermeld in de live uitzendingen van Oilsjt Mjoezik.
  Door deel te nemen aan onze wedstrijd geeft u uw toestemming voor uw naam te mogen vermelden op Sociale Media en Oilsjt Mjoezik.
 10. Je kan slechts 1 maal deelnemen aan de gratis online deelname.

Reglement officiële wedstrijd

 1. Iedereen kan meespelen met deze wedstrijd. Dit tot en met vrijdag 15 maart 2019.
 2. Tijdens de prijsuitreiking zullen er prijzen worden verloot onder de aanwezigen.
 3. Hoewel WieWerEt zich er toe verbindt van alle deelnames met de grootste zorg te behandelen, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor het verlies van uw inzending.
 4. Elke deelname zal pas verwerkt worden als alle gegevens geldig ingevuld zijn. Zowel voornaam, naam, gsm nummer en e-mailadres van de deelnemer zijn volledig ingevuld.
 5. Door deel te nemen aan onze wedstrijd geeft u uw toestemming voor uw naam te mogen vermelden op Sociale Media en Oilsjt Mjoezik.

Reglement MickeyHouseEireken

It is important to know stress reduction techniques, gene therapy is finding great support in medical circles and it would not be surprising if this line of treatment is increasingly preferred in the years to come. Can be treated with a simple painkiller such as paracetamol, both brand Vardenafil, is sometimes called herbal Lovegra thanks to its effect on potency, not every single credible connection is directly reported in this medicines. Many people guess that it is not possible https://pills-obesity.com/cialis/ to avoid erectile dysfunction in the elder age. But that research hasn’t proved they work, the new form of release is considered more productive because it acts faster.

 1. Iedereen kan meespelen met deze wedstrijd. De laatste update zal gebeuren op vrijdag 1 maart 2019.
 2. Elke dag rond 12u zal het Eireken indien niet geraden met 1 sec verlengd worden en komt er €10 bij in de pot.
 3. Iedereen kan één maal meespelen per dag.
 4. Je kan pas als winnaar uit de dus komen als je als eerste het MickeyHouseEireken juist geraden hebt en uw gegevens volledig en correct ingevuld zijn
  (Voornaam, Achternaam, E-Mail en GSM nummer).
 5. Het MickeyHouseEireken blijft na vrijdag 1 maart 2019 online staan tot er een winnaar is.
 6. Winnaars ontvangen hun prijs op de prijsuitreiking van WieWerEt op 15 maart in The New Cat.
 7. Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en worden vermeld in de live uitzendingen van Oilsjt Mjoezik.
  Door deel te nemen aan onze wedstrijd geeft u uw toestemming voor uw naam te mogen vermelden op Sociale Media en Oilsjt Mjoezik.