Kledde Me Vel 2018

Kledde Me Vel

Wie zen ze?

Thema 2017

“Weir spiegelen ons oon niemand!”

Uitleg thema:

Kledde Me Vel bestoot tees joor 15 joor. Weir zèn altoid ons oigen gebleven en vinnen het belangerek dammen ons amezeiren. Weir zèn altoid een boitenbintjen geweist en smoiten nie me ons cengen. WEIR SPIEGELEN ONS GEWOEIN OON NIEMAND! WEIR ZEN KLEDDE ME VEL! DA ZEN WEIR!

Kledde Me Vel bestaat dit jaar 15 jaar. Wij zijn steeds onszelf gebleven en dragen plezier hoog in het vaandel. Wij zijn eigenlijk altijd al een beetje eigenzinnig geweest en smijten het geld niet langs deuren en vensters buiten. De stoet winnen zit er niet in! Wij spiegelen ons niet aan anderen, wat wagen en kostuum betreft. WEIR SPIEGELEN ONS GEWOEIN OON NIEMAND! WEIR ZEN KLEDDE ME VEL!

In 2017 in de stoet ...

Kleine groep

Deel A

Volgnummer: 8